Online veleprodaja

Online veleprodaja

Dragi kupci,

ukoliko niste u mogućnosti doći u naš izložbeni salon i pogledati cijeli asortiman te napraviti naružbu, to smo Vam omogućili uvođenjem Online veleprodaje.

Kliknite u gornjem desnom uglu na riječi Online veleprodaja i čarolija počinje.

Više informacija

Noviteti!!

Zoom Image

Dragi kupci!

Kao i svake sezone i ove smo Vam spremili mnoštvo noviteta. Uvjereni smo da ćete u našoj ponudi naći artikle koji se odlično uklapaju u Vaš asortiman i s kojima ćete postići izvrsne poslovne rezultate.

Obratite pozornost na novitete u programu šešira, torbi za more, olovaka, magneta, bižuterije, coolera i čaša za pivo te ostalih suvenirskih proizvoda.

Više informacija

Rasprodaja

Dragi kupci,

Obavještavamo se da se u našoj Online veleprodaji u kategoriji Artikli na raspordaji nalaze artikli koje više nećemo imati u asortimanu.

Na te artikle odobravamo popuste od 30-50%. Popusti se primjenjuju do isteka zaliha.

Više informacija

Robna marka Maksim Jet

Zoom Image

Predstavljamo Vam znak kvalitete i dizajna s kojim će biti označena posebno dizajnirana i odabrana roba iz našeg asortimana. Ovisno o grupi proizvoda kojoj roba pripada, znak je upotpunjen riječima Souvenirs, Home, Decoration, itd...

Više informacija

Nova web lokacija

Zoom Image

Sa iznimnim zadovoljstvom Vam predstavljamo našu novu web lokaciju na kojoj možete pronaći više informacija o bogatoj paleti proizvoda unutar naše ponude. U nadi kako Vam se ista dopada, želimo Vam ugodno surfanje!

Više informacija